tags on every page of your site. -->
Minőségi, válogatott termékek Különlegességek a világ minden tájáról

KOSÁR


Ár
Me.

ÖSSZESEN

0 Ft Kosár frissítése

Az ár a szállítást nem tartalmazza.


A továbblépéshez el kell fogadni az általános szerződési feltételeket

Válassza ki a rendelés típusát

Rókagombás tagliatelle

Hozzávalók

20 dkg rókagomba
50 dkg tagliatelle
1 fej vöröshagyma finomra vágva
4 gerezd fokhagyma
2 szár angolzeller finomra vágva
1 dl fehérbor
1 dl tejszín
4 dl csirke alaplé
5 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
só, bors, chili ízlés szerint
3 ek Olitalia olívaolaj
2 db tajás sárgája
5 dkg parmezán
1 ek Olitalia extra szűz olívaolaj

Elkészítés

  1. A tésztát bő, sós vízben al dente állagúra főzzük
  2. Olívaolajon először a hagymát, majd a zellert és a fokhagymát jól ledinszteljük, ezután rádobjuk a gombát és lepirítjuk
  3. Ráöntjük a fehérbort, elforraljuk, majd felöntjük az alaplével is és forrás után a tejszínnel együtt még kb. 5-6 percig főzzük
  4. Végül sózzuk, borsozzuk, majd rádobjuk a vajat és a petrezselymet
  5. A kifőtt tésztát nem öblítjük le, hanem rögtön belekeverjük az olívaolajjal elkevert tojássárgájába
  6. Mindent egybekeverünk, amit tálalásnál megszórunk parmezánforgáccsal és meglocsolunk extra szűz olívaolajja