tags on every page of your site. -->
Minőségi, válogatott termékek Különlegességek a világ minden tájáról

KOSÁR


Ár
Me.

ÖSSZESEN

0 Ft Kosár frissítése

Az ár a szállítást nem tartalmazza.


A továbblépéshez el kell fogadni az általános szerződési feltételeket

Válassza ki a rendelés típusát

Narancsos füstölt kacsamell

Hozzávalók

3 db narancs
100 ml narancs juice
2 ek borecet
4 ek Olitalia extra szűz olívaolaj
60 dkg füstölt kacsamell szelet
40 dkg hagymalekvár
snidling, só, bors ízlés szerint

Elkészítés

  1. Reszeljünk egy kevés narancshéjat, szigorúan a narancs héjának felső rézéből, majd pucoljunk meg 3 narancsot és a fehér héjától is szabadítsuk meg
  2. Elegyítsük a narancs juice-t borecettel, extra szűz olívaolajjal, sóval és borssal
  3. Helyezzük a füstölt kacsamell szeleteket hűtött tányérokra. Adjunk hozzájuk mindegyikhez egy kis hagymalekvárt és locsoljuk meg az elkészített vinaigrette-tel, majd ízlés szerint borsozzuk meg és díszítsük snidlinggel
  4. A narancsokat előre felvághatjuk és behűthetjük légmentesen záródó tároló dobozban