Minőségi, válogatott termékek Különlegességek a világ minden tájáról

KOSÁR


Ár
Me.

ÖSSZESEN

0 Ft Kosár frissítése

Az ár a szállítást nem tartalmazza.


A továbblépéshez el kell fogadni az általános szerződési feltételeket

Válassza ki a rendelés típusát

Kapros túrós zabpogácsa

Szerző: gourmaniahu Admin

Hozzávalók

20 dkg ízlés szerint reszelt sajt
25 dkg barna sampinyon ízlés szerint reszelt sajt
2 db egész tojás
1 kk só
1 késhegynyi szódabikarbóna
1 ek extra szűz olívaolaj
3 ek zabpehely felaprítva
4 ek zabliszt
ízlés szerint őrölt bors
1 kicsi csokor aprított kapor

Elkészítés

  1. A túrót tálba helyezzük, kicsit megtörjük majd hozzáadjuk az összes alapanyagot és összegyúrjuk
  2. Fél órára betesszük a hűtőbe pihenni, közben előmelegítjük a sütőt 180°C fokra
  3. Tepsibe sütőpapírt helyezünk és 22 db kisebb halmot csinálunk a tésztából, kicsit megnyomkodjuk, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal és tehetünk rá még pici sópelyhet
  4. 25 percig sütjük
  5. Bármilyen zöldfűszerrel finom, ha leves mellé kínáljuk passzoljon a leves ízéhez

 

Összeválogattuk neked a hozzávalókat, amiket nálunk is megvásárolhatsz! Nézd meg, és tedd a kosaradba!

Megnézem!