Minőségi, válogatott termékek Különlegességek a világ minden tájáról

KOSÁR


Ár
Me.

ÖSSZESEN

0 Ft Kosár frissítése

Az ár a szállítást nem tartalmazza.


A továbblépéshez el kell fogadni az általános szerződési feltételeket

Válassza ki a rendelés típusát

Kapros sajtos rákleves

Hozzávalók

2 szál közepes sárgarépa
4 ek Olitalia olívaolaj
1 ek vaj
1 ek liszt
só, bors, chili, kapor ízlés szerint
1 késhegynyi sáfrány
1 doboz natúr sajtkrém
2 dl tejszín
1 ek rákszósz
1 db tengeri halkocka
100 g főtt rákhús apróra vágva
200 g főtt rákhús egészben

Elkészítés

  1. Olívaolajon és a vajon, többszöri kevergetés mellett, 6-8 perc alatt megpirítjuk az apró szálakra felvágott sárgarépát
  2. Rászórjuk a lisztet, picit pirítjuk, majd felöntjük hideg vízzel, amit újra besűrítünk, és végül öntünk rá még egy kis vizet
  3. Beletesszük a sajtkrémet, a fűszereket (ízlés szerint), a rákszószt, a halkockát, majd az apróra vágott rákhúst
  4. Hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk és közvetlen tálalás előtt beletesszük a főtt egész rákhúsokat is
  5. Tálaláskor apró kaporszálakkal díszítjük a levest.