Minőségi, válogatott termékek Különlegességek a világ minden tájáról

KOSÁR


Ár
Me.

ÖSSZESEN

0 Ft Kosár frissítése

Az ár a szállítást nem tartalmazza.


A továbblépéshez el kell fogadni az általános szerződési feltételeket

Válassza ki a rendelés típusát

Gazpacho

Hozzávalók

5 db érett, zamatos paradicsom
1 db kígyóuborka
2 db zöld kaliforniai paprika
1 gerezd fokhagyma
25 dkg héj nélküli kovászos kenyér
0,5 dl Olitalia extra szűz olívaolaj
1 evőkanál Due Vittorie balzsamecet
só, bors ízlés szerint
5-6 db szárított paradicsom
2 marék jég
2 ág bazsalikomlevél

Elkészítés

  1. A blenderbe teszünk 2 marék jeget, a lehéjazott (forró vízfürdő után hideg vízbe téve könnyű lehéjazni) és feldarabolt paradicsomot, a meghámozott uborkát, a kimagozott paprikát és a fokhagymát
  2. A vízben áztatott kenyérbelet kinyomkodjuk, a zöldségekkel teli blenderbe helyezzük és az olívaolajjal együtt összeturmixoljuk
  3. Sózzuk, borsozzuk és szükség szerint még egy kis extra szűz olívaolajat adunk hozzá
  4. Tálaláskor még a tetejére öntünk olívaolajat és megcsepegtetjük balzsamecettel
  5. Bazsalikomlevéllel és apróra vágott szárított paradicsommal díszítjük.