Minőségi, válogatott termékek Különlegességek a világ minden tájáról

KOSÁR


Ár
Me.

ÖSSZESEN

0 Ft Kosár frissítése

Az ár a szállítást nem tartalmazza.


A továbblépéshez el kell fogadni az általános szerződési feltételeket

Válassza ki a rendelés típusát

Bakonyi sertés szűz

Szerző: gourmaniahu Admin

Hozzávalók

30 dkg erdei gomba szeletelve (vargánya, róka)
20 dkg barna sampinyon gomba szeletelve
1 db paprika kockázva
1 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
3 gerezd fokhagyma
4 ek olíva olaj
12 szelet sertés szűz
5 ek finom liszt
2 ek vaj
1 kk pirospaprika
5 ek finom liszt
ízlés szerint só, bors
3 dl tejfol vagy tejszín esetleg vegyesen
1 kicsi csokor petrezselyem
2 ek ízesített olíva olaj

Elkészítés

  1. A hagymát megpirítjuk az olíva olajon
  2. Hozzáadjuk apránként a szeletelt gombákat hogy jól le tudjuk sütni
  3. Beletesszük a kockázott paprikát és paradicsomot ezeket is lesütjük
  4. Rátesszük az áttört fokhagymát sózzuk, borsozzuk majd a pirospaprikát is rátesszük és felöntjük hús alaplével vagy esetleg vízzel 5 percig főzzük
  5. A tejfölt és a tejszínt elkeverjük az 1 evőkanál liszttel és besűrítjük vele a lesütött gombát
  6. A hús szeleteket sózzuk, borsozzuk majd lisztben megforgatjuk és mindkét oldalukra 2-2 perc alatt serpenyőben pici olaj hozzáadásával piros kérget sütünk
  7. A megsütött húsokat beletesszük a gombás szószba és még kb. 10 percig kicsi vízzel felöntve összerottyantjuk
  8. A végén ízesíthetjük még gombás olívaolajjal

 

Összeválogattuk neked a hozzávalókat, amiket nálunk is megvásárolhatsz! Nézd meg, és tedd a kosaradba!

Megnézem!