Minőségi, válogatott termékek Különlegességek a világ minden tájáról

KOSÁR


Ár
Me.

ÖSSZESEN

0 Ft Kosár frissítése

Az ár a szállítást nem tartalmazza.


A továbblépéshez el kell fogadni az általános szerződési feltételeket

Válassza ki a rendelés típusát

Hogyan kell whiskeyt inni? - Még ez sem mindegy, megmutatjuk!

Egy jó whisky társunk lehet egy elegáns alkalom során, egy baráti összejövetelen, nyári koktélalapként vagy csak mert szeretnénk megajándékozni magunkat az égetett szesz jellegzetes füstös ízével. Fogadj meg néhány tippet az élet italával kapcsolatban:

Találd meg a számodra tökéletes whiskyt

Rengeteg fajta ital közül válogathatunk elkészítés, cefretípus és fogyasztás szempontjából is. Mivel ez a nemes ital sokak számára elsőre túl intenzív, érdemes kísérletezni, majd elveszni a részletekben. Próbálj ki többféle keverést, adj hozzá jeget, némi vizet, kóstold meg különböző ételekhez és találd meg a számodra legkiválóbb esszenciát.

Whiskyt csak a megfelelő pohárból!
Nem véletlenül snifter pohárban kínálják az igazán minőségi whisky-t, esztétikai jelentősége mellett a maximális élményhez is hozzájárul! Egy megfelelő pohárnak köszönhetően sokkal jobban megvizsgálhatjuk az ital minőségét, hiszen annak olajossága egyből látszik a pohár falán.

A legtöbb whiskys pohárnak a szűkülő szája van, ami segít megőrizni az aromákat a kitöltés után, nehogy elillanjanak, mielőtt még megízlelhetted volna őket. Ha pedig biztosra akarsz menni, a pohár méretére is figyelj, az 1-2 decis poharak a legjobbak a whisky fogyasztásához.

Szobahőmérsékleten az igazi!

A jó minőségű whiskyt szobahőmérsékleten kell inni, különben nem jönnek ki igazán a benne található illékony olajok és más aromák. Erre szintén tökéletes egy snifter pohár, a kezeddel könnyedén felmelegítheted, mielőtt beleinnál!